Шановні оцінювачі!

Сподіваємося, що з Вами все добре і Ви у безпеці.
Інформуємо Вас, що навчальний центр «ІКЦ АСБОУ» не припиняв надавати освітні послуги навіть під час дії воєнного стану в країні. Курси базового навчання оцінювачів та їх підвищення кваліфікації, як і раніше, проходять у дистанційній формі за індивідуальним графіком.

Наразі Фонд державного майна України поновив можливість проведення дистанційно Круглих столів за участю свого представника відповідно до чинного законодавства. 
Отже, НЦ «ІКЦ АСБОУ» починає проводити Круглі столи, як і раніше, у дистанційному форматі за участю представника ФДМУ у додатку ZOOM.

Найближчий Круглий стіл запланований на 21 квітня 2022 року.

Надалі плануємо проводити круглі столи кожні 2 тижні: 5 травня,  19 травня

Свідоцтва зараз не будуть видаватися. Всі дані про тих, хто завершив навчання за відповідними програмами публікуватимуться на сайті ФДМУ за посиланням. За потреби Ви зможете надати скрін з сайту ФДМУ.
“ІКЦ АСБОУ” поновить видачу паперових Свідоцтв про підвищення кваліфікації оцінювачів у одразу, як ФДМУ зможе засвідчувати документ печаткою та підписом.

Ми з розумінням ставимося до ситуації, у якій зараз знаходяться оцінювачі, тому надаємо 30% знижку на будь-який курс базового навчання та підвищення кваліфікації протягом всього періоду ведення бойових дій на території України. Ми підтримуємо ЗСУ.

З вартістю наших послуг можна ознайомитись на нашому сайті https://eacademy.in.ua/.
Свої питання Ви можете задати нам:
– на імейл asbou.ikc@gmail.com;
– viber, telegram 066 071 0410;
– за телефоном 066 5 222 101.

Інформуємо вас, що з травня 2022 ФДМУ планує призупиняти дію КСО в разі відсутності підвищення кваліфікації.

Замовити курс навчання: https://training.asbou.com.ua/
Запрошуємо всіх бажаючих!
Слава Україні!